Eficiență prin tehnologie

Benzi transportoare

Benzile de transport sunt în general folosite pentru a transporta materialele dintr-un punct în alt punct. De exemplu, dintr-un siloz către un buncăr de alimentare al unei linii de ambalare sau de la o masină de ambalat către următorul echipament din fluxul de producție al beneficiarului (de exemplu, pentru ambalarea ulterioară în cutii de carton).

Mașinile de ambalat verticale au de obicei nevoie de o bandă transportoare care să extragă produsul ambalat de sub mașină pentru a asigura continuitate procesului. De aceea, benzile vor fi sincronizate cu mașina de ambalat. Benzile transportoare sunt proiectate cu atenție pentru a satisface această cerință și sunt construite din oțel de înaltă calitate, acoperite cu vopsea sau pot fi construite din inox pentru respectarea cerințelor stricte din industria alimentară.

Experiența de peste 100 de ani a firmei Blazek în domeniu este o garanție a respectării standardelor pentru realizarea unor benzi transportoare durabile, de calitatate superioară.

CONTACT

Cubic Elements SRL
București, Romania
cubic

ULTIMELE POSTĂRI

 • INDAGRA 2023
  INDAGRA 2023
  Vă invităm la INDAGRA, cel mai mare târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și...
  Citește mai mult
 • INDAGRA 2022
  INDAGRA 2022
  Vă invităm să ne vizitați la INDAGRA în standul 168 din Pavilionul B1 din complexul Romexpo București în perioada 26 – 30.10.2022 pentru...
  Citește mai mult