Eficiență prin tehnologie

Ambalare miere de albine în borcane

Aceasta varianta constructiva permite adaptarea capacitatii de umplere prin proiectarea masinii cu un numar corespunzator de duze de umplere in acord cu necesitatile beneficiarului.

Umplerea se realizeaza cu ajutorul unei pompe cu lobi. Setarea foarte precisa a nivelului de umplere dorit se realizeaza din soft-ul masinii prin intermediul ecranului tactil.

Specificații tehnice

 • Volum de umplere: 30 – 1.000 ml
 • Productivitate: până la 30 borcane pe minut

Mașinile monobloc sunt o soluție constructivă compactă care permite atât realizarea umplerii borcanelor cât și plasarea și strângerea capacelor pe aceeași mașină.

Numărul duzelor de umplere variază în funcție de productivitatea dorită. În filmul alăturat avem 3 duze care realizează fiecare umplerea cu 1/3 din volumul fiecărui borcan. Această soluție tehnologică asigură o viteză crescută de lucru a liniei.

În continuare, avem o mașină de etichetat care lipește o etichetă și sigiliul de pe capac, iar următoarea mașină lipește o a doua etichetă pe fiecare borcan.

Specificații tehnice

 • Volum de umplere: 30 – 1.000 ml
 • Productivitate: până la 30 borcane pe minut

CONTACT

Cubic Elements SRL
București, Romania
cubic

ULTIMELE POSTĂRI

 • INDAGRA 2023
  INDAGRA 2023
  Vă invităm la INDAGRA, cel mai mare târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și...
  Citește mai mult
 • INDAGRA 2022
  INDAGRA 2022
  Vă invităm să ne vizitați la INDAGRA în standul 168 din Pavilionul B1 din complexul Romexpo București în perioada 26 – 30.10.2022 pentru...
  Citește mai mult