Eficiență prin tehnologie

Mașini verticale automate

Mașinile automate verticale sunt proiectate pentru ambalarea produselor alimentare sau nealimentare în pungi cu formă plată, formă de piramidă sau de tip stick. Pungile sunt formate prin 3 zone de lipire (una longitudinală și două transversale). Pungile sunt construite din folie care se lipește la cald, pre-imprimată livrată pe rolă. În funcție de cerințele beneficiarului se poate alege soluția etanșeizării cu impuls sau varianta etanșeizării cu ultrasunete. Componentele și tubul care formează pungile sunt poziționate vertical iar folia trece prin aceste componente iar apoi este sigilată longitudinal și transversal. Urmează umplerea pungilor iar apoi închiderea și decuparea cu o lamă integrată în mașină. După decupare, punga se desprinde și cade pe banda transportoare care o preia și o transferă către alte echipamente (de exemplu, pentru ambalare în cutii de carton sau pentru paletizare). Pungile în formă de piramidă sunt create cu ajutorul a două perechi de fălci poziționate rotit una față de alta cu un unghi de 90 de grade. Mașinile sunt echipate standard cu sistem automat de centrare a foliei, senzor pentru centrarea imaginii imprimate pe folie și senzor de semnalizare a capătului foliei. În funcție de dimensiuni, avem 3 categorii de mașini:

  • Mărime X – mașini care lucrează cu folie cu lățime de până la 300 mm
  • Mărime XL – mașini care lucrează cu folie cu lățime între 300 și 600 mm
  • Mărime XXL – mașini care lucrează cu folie cu lățime între 600 și 1000 mm

Ce putem ambala?

  • CONDIMENTE: sare, zahăr, fructoză, zahăr pudră
  • MIRODENII: piper, paprika, curry
  • CAFEA, CEAI, CIOCOLATĂ: cafea măcinată, cafea instant, toate tipurile de ceai, cappuccino, plicuri 2 în 1 și 3 în 1, cacao, ciocolată instant
  • CEREALE, LEGUME: orez, linte, grâu, ovăz, semințe de susan
  • DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE: toate tipurile de făină, praf pentru înghețată, praf de copt, lapte praf, praf pentru budincă, drojdie uscată.

Tipuri de ambalaj

Exemple

CONTACT

Cubic Elements SRL
București, Romania
cubic

ULTIMELE POSTĂRI