Eficiență prin tehnologie

Accesorii

Sisteme de transport

Livrăm clienților noștri diverse tipuri de sisteme de transport. Cele mai des utilizate sunt transportoarele cu bandă și cele cu plăci.

Vase de stocare

Furnizăm separat sau ca accesoriu integrat în liniile de îmbuteliere diverse tipuri de vase de stocare din oțel inoxidabil cu sistem de măsurare a nivelului, vase cu sistem de încălzire și amestecare sau vase cu diverse caracteristici speciale, în conformitate cu cerințele clienților.

Mese rotative

Livrăm o gamă largă de sisteme rotative folosite atât pentru transportul si alimentarea cu recipente cât și pentru decongestionarea liniei după umplere. Mesele sunt livrate cu propriul motor și cu posibilitatea de antrenare de la banda transportoare. Dimensiunile variază de la 600 mm până la 1.500 mm diametru.

CONTACT

Cubic Elements SRL
București, Romania
cubic

ULTIMELE POSTĂRI

 • INDAGRA 2023
  INDAGRA 2023
  Vă invităm la INDAGRA, cel mai mare târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și...
  Citește mai mult
 • INDAGRA 2022
  INDAGRA 2022
  Vă invităm să ne vizitați la INDAGRA în standul 168 din Pavilionul B1 din complexul Romexpo București în perioada 26 – 30.10.2022 pentru...
  Citește mai mult