Eficiență prin tehnologie

Diverse accesorii

Standuri pentru BIG BAG

Acest stand este folosit ca parte a unei linii de ambalare de exemplu, pentru ambalarea peleților de lemn. Big-bag-uri cu capacitate 1 mc sunt agățate manual pe stand iar apoi sunt umplute cu material, cu ajutorul unei benzi transportoare.

Standul este echipat cu un senzor tensometric de cântărire, astfel încât de îndată ce volumul cerut este atins, umplerea este oprită iar un semnal acustic avertizează operatorul pentru scoaterea sacului plin și înlocuirea cu unul gol.

Pentru o eficiență crescută, în cazul integrării într-o linie automată formată dintr-o mașină de ambalat verticală și o bandă transportoare, standul se fixează pe o platformă mobilă, controlată pneumatic direct din panoul de control al mașinii de ambalat.

Mașini speciale pentru uscare zahăr

Acest echipament special se folosește pentru uscarea zahărului, produs vulnerabil la absorbiția umezelii. Poate fi uscat atât zahărul brun cât și cel din trestie de zahăr. Aerul cald este introdus într-un tambur cu palete de agitare. Zahărul este în mod continuu amestecat și încălzit de curentul de aer cald. Timpul necesar pentru uscare depinde de nivelul de umiditate din zahăr.

Echipamentul are o capacitate de uscare de 50 kg de zahăr iar structura în sine a mașinii cântărește 180 kg.

Necesarul de energie electrică este 1.4 kW (max. 2.3 kW) la 16A.

Temperatura și timpul de uscare pot fi reglate cu ușurință.

Aparatul se oprește automat când procesul de uscare s-a terminat.

Mașini semi-automate pentru ambalarea pungilor tip stick în cutii de carton pre-pliate

Pot fi ambalate 50 de stick-uri de 5 grame, cu lățime 16.5 mm în cutii pre-pliate de carton cu dimensiunile 80×80-120 mm sau în forme cilindrice din plastic cu diametru 80 mm și înălțime 115 mm. Cutiile sunt închise manual de către operator.

Capacitatea de producție a acestor echipamente este de 240 cutii pe oră.

Acesastă mașină poate fi folosită ca echipament adițional alături de alte echipamente de ambalare, integrate în linii complexe.

CONTACT

Cubic Elements SRL
București, Romania
cubic

ULTIMELE POSTĂRI

 • INDAGRA 2023
  INDAGRA 2023
  Vă invităm la INDAGRA, cel mai mare târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și...
  Citește mai mult
 • INDAGRA 2022
  INDAGRA 2022
  Vă invităm să ne vizitați la INDAGRA în standul 168 din Pavilionul B1 din complexul Romexpo București în perioada 26 – 30.10.2022 pentru...
  Citește mai mult